پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۰۳

۲۵ تكنيك ساده براي لاغري سريع

۱۰۰ بازديد
 

ايراد بزرگ اغلب رژيم غذائي، سخت بودن آنهاست كه غير عملي شان مي كند. با در پيش گرفتن راه هاي كوچك و عملي، سريعتر و بهتر به هدف نزديك مي شويد

 

 

الان وقت آن رسيده كه به خود بيائيد و چنان چه تصميم داريد لاغر شويد، فكري اساسي كنيد. به نظر مي آيد دنبال كردن رژيم غذائي منظم و ورزش هاي روزانه كار ساده اي نيست و تنها به چند روز اول برنامه رژيم اختصاص دارد. در ضمن شروع يك رژيم غذائي مناسب كار راحتي نيست و پشت كار و انگيزه بسيار مي خواهد. اما بهترين راه براي شروع اين رژيم هاي سخت چيست؟ مطمئن ترين راه براي رسيدن به نتيجه اي مطلوب اين است كه رژيم خود را با تغييرات كوچكي در برنام غذائي تان شروع كنيد و يك دفعه سراغ رژيم هاي سخت و طاقت فرسا نرويد. مثلاً مي توانيد براي شروع به جاي استفاده از شير پرچرب از شير كم چرب استفاده كنيد همين اقدام ساده تحول بزرگي در برنامه غذائي شما به وجود مي آورد. تغييرات كوچك بسياري وجود دارد كه منجر به كاهش وزن چشم گيري مي شود.

 

اين جا ۲۵ شيوه ساده براي شما گفته شده است: شما مي توانيد ۵ تا از راحت ترين و مناسب ترين آن ها را براي شروع انتخاب كنيد و پس از پايان هفته اول ۵ تاي ديگر را به آن اضافه كنيد و همين طور پيش برويد. همه رژيم ها در مورد تمام افراد كارساز نيستند! پس اين شما هستيد كه بايد ببينيد كدام يك از اين شيوه ها براي شما مناسب است!

 

● برنامه رژيم غذائي

 

معمولاً بهترين چيزها در ابعاد و بسته بندي هاي كوچك عرضه مي شوند. اين جا به ترفندي ساده اشاره مي كنيم: شما مي توانيد غذاهاي پركالري مانند پنير و شكلات را به ابعاد كوچك تر تقسيم كنيد. مطمئناً هنگام مصرف كه به سراغ آنها مي رويد كمتر مي خوريد چرا كه در اين موقع تعداد مطرح است.

 

خوردن سس و خامه را به طور كامل كنار نگذاريد. اگر از خوردن انواع سس ها و خامه لذت مي بريد آن را به طور كامل از برنامه غذائي تان حذف نكنيد. تنها به جاي استفاده از نوع پرچرب آن ها سراغ محصولات كم چرب برويد.

 

خود را به نوشيدن آب عادت دهيد. به جاي خوردن تنقلات پرچرب و پركالري بين وعده هاي اصلي غذا به سراغ نوشيدن آب برويد. نوشيدن آب نه تنها به سلامتي بدن كمك مي كند بلكه براي لاغري دور كمر نيز مؤثر است. پس نوشيدن آب را فراموش نكنيد.

 

از خوردن سوپ هاي پرچرب خودداري كنيد. پس از آماده شدن سوپ آن را در يخچال بگذاردي تا خنك شود در اين حالت چربي موجود روي سوپ جمع مي شود و شما مي توانيد چربي آن را با قاشق گرفته و كنار بگذاريد.

 

مراقب خوردنتان در رستوران ها باشيد! در رستوران هائي كه مي دانيد غذاهاي آن پرحجم است بهتر است به گارسن بگوئيد قبل از آوردن غذاي شما، نيمي از آن را در ظرف يك بار مصرف بگذارد تا آن را براي وعده ديگري مصرف كنيد. در اين صورت شما مي توانيد حجم غذاي مصرفي تان را كنترل كنيد.

 

به هوس هايتان بهاء دهيد! چنان چه هوس خوردن چيزي شيرين مي كنيد از خوردن آن هراس نداشته باشيد بلكه آن را با ميل و رغبت بخوريد. البته بهتر است سراغ خوردني هاي سالم تر مثلاً ميوه برويد.

 

رژيم سبزيجات و ميوه را كم كم شروع كنيد! اگر قبلاً سبزيجات و ميوه در برنامه غذائي تان چندان جائي نداشته پس بهتر است مصرف آن را در مقادير كم آغاز كنيد.

 

آنها را جايگزين غذاهاي پرچرب كنيد.

 

حواستان به خوردن غذاهاي پرچرب باشد! به دنبال راه ساده اي براي تشخيص دادن غذاهاي پرچرب هستيد؟ پس قبل از مصرف خوردني ها به ميزان كالري و فيبر موجود در آن توجه كنيد.

 

هنگام خوردن مشغول انجام كارهاي ديگر نشويد و تمام حواستان را معطوف خوردن كنيد! چنان چه هنگام غذا خوردن مشغول خواندن كتاب يا نگاه كردن به تلويزيون شويد متوجه ميزان غذائي كه خورديد نمي شويد. در ضمن لذت كافي از غذا خوردن نمي بريد. از اين به بعد هر وقت مي خواهيد غذا بخوريد صرفاً غذا بخوريد و انجام كار ديگري را با آن همراه نكنيد. غذايتان را آرام و با نهايت لذت بخوريد. لقمه هاي خود را كامل بجويد. در صورتي كه غذايتان را با آرامش بيشتري بخوريد تا ناخودآگاه حجم غذايتان كاهش مي يابد.

 

خوردني و غذاهاي جديد را امتحان كنيد! تنوع خوردني ها و غذاهايتان را بيشتر كنيد. شايد اين تنوع تأثير به سزائي در رژيم غذائي تان بگذارد.

 

در هر وعده غذائي سعي كنيد اندكي از غذايتان را در ظرف بگذاريد. ببينيد هنوز تمايلي به خوردن آن داريد يا نه!

 

مطمئن شويد حجم غذايتان چقدر است. از ميزان كالري و فيبر موجود در غذاهائي كه مصرف مي كنيد مطمئن شويد. در اين صورت مي توانيد هنگام زياده روي كردن در خوردن به خود هشدار دهيد!

 

جايگزين سالم تري براي غذاها پيدا كنيد. براي مثال به جاي استفاده از شير پرچرب، از شير كم چرب استفاده كنيد و به جاي خوردن نان هاي معمولي از نان سبوس دار استفاده كنيد.

 

سعي كنيد به جاي خوردن غذاهاي بيرون خودتان غذايتان را آماده كرده و سركار ببريد. آماده كردن غذا مي تواند به شما كمك كند تا به حجم غذايتان نيز واقف شويد، علاوه بر آن مسلماً خوردن غذاي خانگي سالم تر از غذاهاي پرچرب بيرون است.

 

از خوردن دسر هراس نداشته باشيد. لزوماً براي دنبال كردن رژيم غذائي نبايد بسياري از مواد غذائي و خوردني ها را از برنامه غذائي حدف كنيد بلكه بهتر است به ميزان درست و به اندازه كافي از هر ماده غذائي مصرف كنيد.

 

آن چه را كه نياز داريد بخواهيد. به اطرافيانتان گوشزد كنيد كه شما تحت رژيم غذائي هستيد، پس شما را وادار به خوردن نكنند. سعي كنيد آنچه را كه فكر مي كنيد در لاغري شما مؤثر است مصرف كنيد.

 

● برنامه هاي تناسب اندام

 

▪ تكنيك هاي نرمش و استفاده از تريدميل را تغيير دهيد. هنگامي كه روي تردميل راه مي رويد، دسته هاي آن را با فشار نگه نداريد. آن ها را تنها براي حفظ تعادل نگه داريد و به آنها تكيه نكنيد.

 

▪ برنامه ورزشي تان را با برنامه ورزشي اعضاء خانواده هماهنگ كنيد. شما ورزش كردن را به منظور كاهش وزن تان انجام مي دهيد در حالي كه فرزندانتان اين كار را براي تفريح و حفظ سلامتي شان انجام مي دهند.

 

▪ پياده روي تان را بيشتر كنيد. چنان چه پياده روي روزانه تان امري عادي شده است، بهتر است ميزان پياده روي و سرعت آن را تغيير دهيد.

 

▪ تا حد امكان استفاده از ماشين را كنار بگذاريد و سعي كنيد بيشتر پياده كارهايتان را انجام دهيد. در صورت نياز اگر از ماشين استفاده مي كنيد تا جائي كه ممكن است آن را دورتر از مقصدتان پارك كنيد و پياده به مقصد برويد.

 

▪ ۱۰۰ قدم بيشتر راه برويد. حتي اگر اندكي برنامه نرمش روزانه تان را افزايش دهيد به كاهش وزن تان كمك بسيار مي كند. مثلاً امروز به جاي استفاده از آسانسور و پله برقي از پله ها استفاده كنيد.

 

▪ كمتر از ديگران كمك بگيريد. براي نظافت منزل شخصاً اقدام كنيد و ماشين تان را خودتان بشوئيد. براي خريد به سوپر محل زنگ نزنيد و خودتان پاي پياده به خريد برويد.

 

● برنامه زندگي

 

▪ بعد از هر وعده غذائي حتماً مسواك بزنيد چرا كه اين عمل چراغ هشداري است براي شما كه خوردن تان را متوقف كنيد.

 

▪ كمدتان را زود به زود مرتب كنيد و از شر لباس هائي كه به شما نمي آيد خلاص شويد. بهتر است لباس هاي سايز بزرگ تان را هم كنار بگذاريد. لباس هائي را كه سايز كوچك تري دارند جلوي ديد بگذاريد تا انگيزه بيشتري براي لاغري پيدا كنيد.

 

▪ كاهش وزن تان را يادداشت كنيد. ممكن است اين كار در عمل سخت به نظر برسد. اما هر بار كه متوجه مي شويد چقدر لاغر شده ايد انگيزه تان براي ادمه برنامه رژيم و كاهش وزن بيشتر مي شود.

 

● زندگي ايده آل اولين نشريه داراي استاندارد بين المللي ايران

 

مجله زندگي ايده آل از بدو تولد و حتي پيش از آن همواره به دنبال ارائه سبكي استاندارد و با كيفيت از زندگي براي شهروندان ايراني بوده است. اما تأكيد بر ارتقاء كيفيت زندگي در تمام ابعاد كه جزو اهداف نشريه محسوب مي شد، ما را بر آن داشت تا خود نيز براي ارائه محصولي با بالاترين كيفيت ممكن به دنبال اعمال استانداردهاي لازم بر كارمان باشيم.

 

همان طور كه در تعاريف مديريتي مدرن و بين المللي آمده، كيفيت محصول تنها يكي از شاخص هاي تعيين كننده عملكرد يك سازمان است و براي سنجش توانائي ها و ارزش هاي يك سازمان بايد از همه جوانب به دنبال كيفيت هائي برتر و استاندارد بود.

 

بدين ترتيب آنچه براي زندگي ايده آل در اولويت قرار گرفت، بررسي سطح كيفي سازماني نشريه بود كه مي توانست به توليد و ارائه محصولي قابل قبول بيانجامد. بر اين اساس كيفيت مطالب نشريه، شكل هنري مجله، چاپ و فروش آن به تنهائي تضمين كننده برتري ما نبود و نياز به مديريتي بود كه از نظر آموزش، ارتباط و سازماندهي در حد استاندارد باشد.

 

اين استاندارد زمينه اي فراهم مي كرد تا مديريت نشريه زندگي ايده آل به عنوان يك سازمان فرهنگي از نگاه سليقه اي فاصله گرفته و با رعايت ضوابط قابل قبول از نظر مجامع مختلف بتواند در سطح بين المللس با ديگر نشريات رقابت كند.

 

احساس نياز به كسب چنين استانداردي باعث شد تا زندگي ايده آل از همان اولين روزهاي آغاز به كار خود در سال ۱۳۸۵ تلاش براي رسيدن به حد نصاب هاي لازم را آغاز كند. در اين زمينه شركت C.I.U.K انگليسي كه تحت نظارت بزرگترين سازمان اعتباردهي دنيا UKAS در زندگي ايده آل را تأييد كرد.

 

اين آخرين ويرايش از استانداردهاي مديريت كيفيت ايزو ۲۰۰۰ ـ ۹۰۰۱ است كه هم سازمان هاي خدماتي و هم سازمان هاي توليدي را تحت پوشش دارد. اين استاندارد با در برگيري كل يك سازمان و نه فقط محصول آن به معناي تضمين جنبه هاي مختلفي از يك فعاليت در شرايطي ايده آل است.براساس اسن استاندارد سازمان هميشه در حال ارتقاء و بهبود شرايط خود است كه طي پروسه توقف ناپذير به افزايش دايمي دانش فني بپردازد و برخورد اجتماعي مناسب با مشتري و نگاهي آيده نگر نسبت به فعاليت هاي شخصي درون سازماني و مديريتي داشته باشد.

 

شايد عجيب به نظر برسد كه يك سازمان فرهنگي و مديريت يك نشريه به دنبال چنين استانداردهائي است. اما ما معتقديم كه حتي يك فرد هم در زندگي شخصي و خانوادگي بايد به دنبال استانداردسازي باشد.

 

مي توان گفت استاندارد كردن به معناي شناسائي خطاهاي بالقوه انساني و سازماني است، پيش از آن كه اين خطا اتفاق بيفتد و موجب زيان شود. با شناسائي اين خطاها مي توان راهكارهائي براي جلوگيري از وقوع آنها طراحي كرد و بدين ترتيب سازمان را در مسير بهبود مستمر قرار داد.

 

نگاه مديريتي جديد مي گويد سازمان امروز بايد با فردا متفاوت باشد. سازماني كه استانداردها را رعايت مي كند با كمترين ريسك ممكن مواجه است و با استراتژي ها و ايده هاي متفاوت، خود را از سازمان هائي كه استاندارد نيستند جدا كند.

 

براساس استاندارد ايزو ۲۰۰۰ ـ ۹۰۰۱ ما به طور دايم با مشتريان خود در ارتباط خواهيم بود و آنها را شريك خود مي دانيم. بر اين اساس مشتري حق اظهار نظر، گلايه، انتقاد و پيشنهاد دارد. در زندگي ايده آل به عنوان يك نهاد استاندارد شده، همه انتقادات و پيشنهاداتي كه از طرف مشتريان مطرح مي شود مورد تحليل و بررسي قرار گرفته و از بهترين ها استفاده خواهد شد. اين استاندارد به معناي در پيش گرفتن خط مش هاي كوتاه و بلند مدت است كه همه بايد در يك جهت باشند: ”رضايتمندي مشتري“

 

اين چيزي است كه ما به آن بهاء مي دهيم و در پي آن هستيم. در شماره هاي آينده زندگي ايده آل خواهيم گفت كه كسب استاندارد ايزو در عمل به چه معنائي است و شركت C.I.U.K چگونه و به چه ترتيب كيفيت مديريتي زندگي ايده آل را بررسي كرده و مورد تأييد قرار داده است.

 

همچنين خواهيم گفت كه بودن تحت نظارت يك استاندارد بين المللي، متضمن چه كنترل ها و تست هاي دائمي است و به اين ترتيب چگونه استاندارد موجب ارتقاء كيفيت مديريت و همين طور محصول يك مجموعه مي شود و باز هم خواهش هميشگي ”در توسعه فرهنگ زندگي ايده آل“ ما را ياري كنيد.

منبع:مجله زندگي ايده آل


تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد